Skip to content

Uvjeti i odredbe

Dobrodošli na web stranicu Tok života. Koristeći ovu stranicu slažete se da ćete se pridržavati sljedećih uvjeta korištenja. Ukoliko imate bilo kakvo pitanje o ovim uvjetima, dobodošli ste da nas kontaktirate na adresi naše kontakt stranice.

Sadržaj

Sadržaj ovih web stranica je isključivo za vaše opće podatke i korištenje. Sadržaj se može mijenjati bez prethodne obavijesti. Niti mi, niti bilo koja treća stranka, ne pružamo nikakvo jamstvo ili garanciju za točnost, pravodobnost, izvršenje, cjelovitost ili prikladnost podataka i materijala koji se nalaze, ili su ponuđeni, na ovoj web stranici, za bilo kakvu posebnu svrhu. Vi se slažete da takvi podaci i materijali mogu sadržavati netočnosti ili pogreške i mi, do najviše mjere koju dozvoljava zakon, izričito odbacujemo odgovornost za bilo kakve netočnosti ili pogreške.

Narudžbe i privatnost

Svi uvjeti privatnosti nalaze se u izjavi privatnosti koja je postavljena odvojeno. Ukratko: vaši osobni podaci zahtijevaju se samo za procesiranje zahtjeva za kupnjom literature te da se provjeri je li literatura zaprimljena u dobrom stanju.

Narudžbe se procesiraju prema dostupnosti i prikladnim poštanskim podacima. U nekim slučajevima narudžbe za određene destinacije ne mogu se izvršiti zbog troškova, zakonskih zabrana, međunarodnih sporova, carinskog zakona i drugih faktora. Ovi faktori podložni su promjeni bez prethodne obavijesti.

Autorska prava

Ova web stranica sadrži materijal koji je u vlasništvu Toka života ili je odobren. Ovaj materijal uključuje, ali nije ograničen na: dizajn, rezoluciju, pregled, pojavu i grafiku, uključujući logotipe, tekstove i bilješke pohvala.

Reprodukcija je zabranjena na bilo koji način, dopušta se samo prema pravednom korištenju koje smo providjeli. Neopunomoćeno korištenje ove web stranice može uzrokovati potraživanje odštete i/ili biti kazneni prekršaj.

Odgovornost

Korištenje bilo kojeg podatka ili materijala na ovoj web stranici u potpunosti je na vaš vlastiti rizik, za koji Tok Života ili njihovi predstavnici neće biti odgovorni.

Vaša je osobna odgovornost da osigurate da bilo koji proizvodi, usluge ili podaci dostupni na ovoj web stranici susretnu vaše specifične zahtjeve. Ova web stranica može također uključivati linkove za druge web stranice. Ovi linkovi proviđaju se zbog vaše udobnosti, kako bi providjeli daljnje informacije. Ne snosimo odgovornost za one web stranice čije linkove proviđamo.