Skip to content

Karakter Gospodnjeg radnika

5.97

Naša upotrebljivost za Gospodina u Njegovom djelu određena je konstitucijom našeg karaktera. Gospodin se kroz izobilno milosrđe i milost mora temeljito obračunati s naravnim i nepoželjnim elementima u našem karakteru, a pozitivne karakterne osobine moraju se izgraditi, kultivirati i razviti. Upotrebljiva dispozicija ne može se izgraditi u jedan dan; usprkos tome, ona se mora izgraditi ako želimo biti učinkoviti sluge Gospodnje.

U Karakteru Gospodnjeg radnika, Watchman Nee razmatra specifične karakterne osobine koje su presudne za upotrebljivost kršćanskog radnika. Gospodnji radnik mora biti onaj koji je dobar slušatelj, koji je ljubitelj ljudi, koji ima um koji je voljan trpjeti, koji kontrolira svoje tijelo, te koji je marljiv, obuzdan i stabilan. Watchman Nee također razmatra druge teme koje su od velike pomoći, uključujući subjektivnost i stav prema novcu.

Prethodno objavljene pod naslovom Normalan kršćanski radnik, ove svježe prevedene poruke bivaju objavljene pod naslovom Watchman Nee-jevog izvornog izdanja.

40 na zalihi (može se naručiti po isteku zaliha)